Support

Tecknad svartvit hand som pekar på telfonskärm

Ställ en fråga

Maila din fråga till oss, vi svarar vanligtvis inom 24h.

Ställ en fråga

Maila din fråga till oss, vi svarar vanligtvis inom 24h.

Administrera kort

iPhone

Öppna ditt iZwop kort i Safari.
Längst ner i mitten på Safari trycker du på fyrkanten med en pil upp.

Skrolla ner till alternativet ”Lägg till på hemskärm”.

Namnge kortet och tryck ”Lägg till”.

Klart.

 

Android

Öppna ditt iZwop kort i din webbläsare.

Klicka på de tre punkterna.

Välj lägg till på startskärmen.

Klart.

När mottagaren har ditt kort i sin telefon trycker de på ”Add to contacts” knappen och får upp din kontaktfil. Därefter är det bara att trycka på ”Skapa ny kontakt” och du finns nu i mottagarens kontaktbok.

I iZwops webbverktyg finns en knapp som heter ”View E-mail signature” för varje visitkort. Där finns de olika alternativen för att lägga till en epostsignatur. Dessa instruktioner kan enkelt skickas till alla användare som har ett digitalt visitkort.

Dela kort

iZwop är en helt webbaserad lösning som fungerar utan app. Detta innebär att du kan dela iZwop på samma sätt man kan dela en länk.

 

När du zwoppar kan du välja att skicka kortet som en länk på föredragen plattform t.ex. SMS, E-post, sociala medier, AirDrop för iPhone och NFC för Android.

 

Har du mottagaren i närheten kan de skanna din personliga QR-kod. 

För att dela din personliga QR-kod tryck på ”Zwop” knappen längst ner till vänster i ditt kort. Be mottagaren skanna QR-koden med sin mobiltelefon. Mottagaren får nu upp ditt digitala visitkort i sin telefon och kan spara ner dina kontaktuppgifter.

NFC står för Near Field Communication och fungerar precis som när du använder ditt betalkort för att betala. Istället för att betala överför du dina kontaktuppgifter till mottagarens telefon. Kontakta oss för att beställa egendesignade NFC kort.

Kom igång med ditt digitala visitkort

Du är nu bara ett klick bort från att få en demo av iZwop. Fyll i formuläret så kommer en av våra experter att guide, ge dig råd och inspiration om hur du kan använda iZwop i din verksamhet.

Vi har redan tagit steget...

Har du en fråga kring iZwop? Vänligen ställ din fråga nedan.

IZWOP_LOGO_SVART

Välj språk